Kuidas telefoni ekraani jagamist välja lülitada: igapäevaelus peame võib-olla ekraani jagamise keelama. Näiteks kui kasutate oma telefone avalikus kohas, võib meie ekraani sisu olla teistele nähtav, mis võib viia privaatsuse rikkumiseni. Seetõttu on oluline õppida, kuidas telefoni ekraani jagamine välja lülitada.
Siin on mõned meetodid ekraani jagamise väljalülitamiseks telefonis.
1. Lülitage oma telefoni ekraani jagamise funktsioon välja
Toimingud võivad olenevalt teie telefoni kaubamärgist ja mudelist erineda, kuid üldiselt leiate oma telefoni seadetest valiku "Ekraani jagamine" või muu sarnase valiku ja lülitate selle välja. Täpsemad juhised leiate oma telefoni kasutusjuhendist või otsige asjakohaseid õpetusi.
2. Väljuge ekraani jagamise rakendusest
Kui olete ekraani jagamise rakenduse juba käivitanud, saate sellest väljuda, järgides neid samme.
Otsige ekraanilt üles ekraani jagamise ikoon ja puudutage seda.
Valige hüpikmenüüst {0}„Lõpeta jagamine” või mõni sarnane valik.
Kuvatavas viibas kinnitage väljumine.
3. Lülitage telefoni Interneti-ühendus välja
Kui kumbki ülaltoodud meetoditest ei tööta, kaaluge oma telefoni Interneti-ühenduse väljalülitamist. See takistab teistel teie telefoniga Interneti kaudu ühendust luua ja teie ekraani vaadata. Pange tähele, et pärast võrguühenduse väljalülitamist ei saa te Interneti-funktsiooni ega ekraani jagamist kasutada.

